DE BOEKANIER

Stel je zelf eens voor…
Mijn naam is Stef Schuurman. Ik ben van bouwjaar 1962 en al lang getrouwd met mijn lieve vrouw Joke. We hebben twee getrouwde dochters en ik ben opa van een aantal kleinkinderen.
Ik werk ruim 40 jaar als verwarmingsmonteur. Wij wonen op onze hobbyboerderij, gezellig tussen de kippen, eenden, ganzen en onze paarden.

Wat betekent muziek voor jou?

Muziek daar kan ik heel kort over zijn… Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Tussendoor doe ik wel lekker een paar uurtjes m’n ogen dicht.

Hoe ben je ooit begonnen als DJ?
Ik ben al op jonge leeftijd besmet geraakt met het piratenvirus. Eerst heb ik gedraaid op de middengolf en later op de FM. Ook heb ik een aantal jaren met veel plezier op het internet gedraaid bij een ander station.

Welke doelgroep wil je bereiken?
Een bepaalde doelgroep heb ik niet voor ogen. Ik wil gewoon mijn muziek draaien voor zowel jong en oud, zolang de luisteraars en ik zelf er maar plezier in beleven.

Draai je muziek van mp3 vinyl of cd?
De meeste muziek die ik draai komt van vinyl, singels en van mp3. CD’s of LP’s draaien is niet mijn ding.

Hoe vind je het om vanuit je eigen studio te draaien?

Vanuit mijn eigen studio draaien vind ik geweldig mooi! Ik vind er mijn rust en dat doet me goed.

Zet je van tevoren een lijst klaar met muziek voor je uitzending?

Nee dat doe ik bijna nooit. Ik draai zoals wij piraten zeggen, voor de vuist weg. Natuurlijk als er een verzoekje is, doe ik mijn uiterste best om het gevraagde te draaien.