DJ Bert

Stel jezelf eens voor aan de luisteraars… 

Hey  Op de Radio 1224 ben ik Dj Bert .  (Studio Hengelse Ween’t)

Ik ben van het jaar 1959 en ben getrouwd met Marion, samen hebben wij 5 kinderen en 7 kleinkinderen.

Dus zijn wij  trotse Opa en Oma van 7.

Woonachtig ben ik in Hengelo (o) en ben werkzaam bij een van de grootste netwerkbedrijven van Nederland,  hier werk ik al 32 jaar met veel plezier.

Naast de kleinkinderen en mijn werk heb ik ook nog tijd voor Motorrijden en vrijwilligerswerk bij onze plaatselijke voetbal club FC. Twente daar ben ik in de thuis wedstrijden  te vinden. 

Wat betekent muziek voor je en van welke muziek hou je?

Muziek betekent veel voor me, het maakt je vrolijk en rustig, ik hou van de jaren 70 80 en 90 maar ook natuurlijk piratenmuziek.

Maar muziek is lekker om na te luisteren, en als ik zelf luister is de keuze breed. 

Hoe ben je ooit begonnen als DJ en bij 1224 terecht gekomen? 

Al best wel wat jaartjes terug ben ik begonnen met draaien samen met een kameraad bij Sterrenradio in Enschede, dit waren mooie jaren alleen werd het later wat minder en heb ik besloten om er mee te stoppen.

Wel ben ik doorgegaan met plaatjes verzamelen.

Maar na een tijdje begon het wel weer te kriebelen en op aan raden van mijn zoon heb ik het weer opgepakt.

Door zijn Dj werk en vrienden van hem heb ik gezegd dat als ik weer begin wil ik het wel goed voor elkaar hebben, dus hebben zei mij geholpen met inrichten.

Heb gesnuffeld bij meerder stations maar had de juiste niet gevonden totdat Radio 1224 bij mij in het vizier kwam en jullie zochten ook Dj’s dus heb ik eens info opgehaald en ga ik het hopelijk met veel plezier mijn draai erin vinden bij dit stadion 


Draai je muziek vanaf vinyl, mp3 of cd’s? 

Ik draai nu hoofzakelijk met Mp3 en Flac  en Cd , vinyl heb ik jaren op zolder gehad maar daar bleef het ook bij en heb het ook niet meer nu. 

Hoe vind je het om vanuit je eigen thuis studio uit te zenden?

Mijn persoonlijke mening is dat vanuit de studio in huis het heerlijk is om te draaien, ik heb een kamer ingericht en kan dan lekker me ding doen, uiteraard word er wel voor de catering gezorgd door mijn lieve vrouw Marion want ik zeg het eerlijk er gaan best wat uurtjes inzitten en dan is dit ook altijd welkom. 

Zet je van te voren een lijst met muziek klaar voor je uitzending? 

Ik zet vaak wel wat in een Map, maar als er verzoekjes komen dan gaan die uiteraard voor, en dan wil het wel eens zo zijn dat je andere keuze moet maken. Maar vaak loopt het anders. En zoeken naar plaatjes blijft ook leuk.

 

Groetjes Dj Bert