Logo Radio 1224

Studio De Betuwe

Stel jezelf eens voor…
Ik ben Rico woonachtig in de locatie Arnhem & trotse vader van een dochter van 4 jaar oud.  

Wat betekent muziek voor jou?
Muziek betekent veel voor mij, ik heb er dagelijks mee te maken en luister er graag naar. Soms raakt het je en soms word je er heel vrolijk van dus als het melodietje maar past. 

Hoe ben je ooit begonnen als DJ?
Ik ben eigenlijk door mijn beide opa’s groot gebracht in de muziek, mijn ene opa was accordeonist en de andere luisterde altijd naar een piraat op de radio. Sinds een jaar of 6 ben ik zelf me eigen gaan verdiepen in de piratenrij en dit is altijd blijven hangen en luister er graag naar.

Welke doelgroep wil je bereiken?
Welk doelgroep ik wil bereiken is niet van belang voor mij, als de luisteraar het mooi vind geniet ik er alleen maar van daar doen we het uit eindelijk ook voor!

Draai je muziek van mp3 vinyl of cd?
Ik draai voornamelijk vanaf een schijf zoals mp3 maar ook heb ik platen spelers die ook aan bod komen tijdens mijn uitzending met wat vinyl platen.

Hoe vind je het om vanuit je eigen studio te draaien?
Uit mijn eigen studio vindt ik relaxt, het is ook tevens mijn eigen hok waar ik lekker mijn draai kan vinden en lekker kan ontspannen. 

Zet je van tevoren een lijst klaar met muziek voor je uitzending?
Het ligt eraan hoe ik qua tijd zit aangezien ik ook werk en een gezin heb daarom is het zoals het uit komt meerendeel tijdens de uitzendingen.